Førstehjælp i Slagelse

Få dit førtehjælps kursus til kørekortet

Vores kurser foregår på Egekjærs Trafikskole i Slagelse, men du kan sagtens tage dit førstehjælpskursus hos os, selvom du ikke er elev. Hvis du er kørelærer og gerne vil have et kursus afholdt på din køreskole, er du også meget velkommen til at kontakte os, så finder vi helt sikkert en løsning.

Alle kursusdage er lørdage og vi starter kl. 8.30.

Kurserne foregår Valbyvej 1, 4200 Slagelse og varer ca. 8 timer.

Betaling foregår på dagen – kontant betaling

Prisen er incl kaffe/the undervejs og indeholder det du har brug for til dit kørekort.

Pris: 600 kr

Førstehjælp i Slagelse

Kommende holdstarter

Vil du gerne hurtigt igang med dit kursus? Så anbefaler vi at du reserverer en plads hurtigst muligt, mens der stadig er plads på det næste hold.

2024

Tag et førstehjælpskursus og bliv klar til at få dit kørekort

Har du nogle spørgsmål til kurset, så er du også meget velkommen til at ringe på telefon: 21 79 05 75, eller skrive til mail: kursus@egekjaers.dk

Færdselsrelateret førstehjælp

Siden 2006 har det været lovpligtigt, at man skal have et førstehjælpskursus for at få kørekort. Kurset skal vare 8 timer og være færdselsrelateret, Det skal sikre at vi kan hjælpe hinanden i trafikken hvis uheldet skulle være ude, men kan selvfølgelig anvendes i alle andre situationer også. Hvis en i din familie, en af dine venner eller bekendte skulle blive syg elller komme ud for et uheld når du er i nærheden. 

Vi prøver på kurserne at gøre undervisningen så levende som muligt, med praktiske øvelser i hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter m.m. Når kurset er afsluttet bliver du oprettet hos Dansk Førstehjælpsråd, som sender dig et link til dit førsthjælpsbevis. Såfremt kurset er bestået, vil det automatisk blive tilsendt til din kørelære og vedhæftet din kørekortansøgning.